Nieuws

Datum: 15-02-2021

Bianca van de Pol, de huidige directeur van PPZ , neemt, wegens een nieuwe uitdaging elders, per 1 april a.s. afscheid van PPZ.

Datum: 25-11-2020

De ledenvergadering van Profportaal Zorg heeft ingestemd met de benoeming van Dick van Duijn als bestuurder van Profportaal Zorg, per 1 december 2020. Dick is lid van de Raad van Bestuur bij Zorgpartners Midden Holland, één van de PPZ-leden .

Datum: 16-11-2020

Profportaal Zorg en hihaho interactieve video bundelen de krachten en geven een boost aan videoleren!

Datum: 03-06-2020

Marjolein Schouten stond aan de wieg van Profportaal Zorg in 2014. Toen zij drie jaar geleden directeur a.i. werd van Profportaal Zorg (PPZ) was er “een mooi begin gemaakt”. De coöperatie had zo’n 30 leden en was financieel gezond.
Per 1 juni jl. nam Marjolein afscheid en droeg zij haar rol over aan Bianca van de Pol.

Datum: 20-03-2020

Noordhoff en Profportaal Zorg bieden alle ziekenhuizen, zorginstellingen en zorgonderwijsinstellingen gratis content aan om zorgprofessionals te helpen in de strijd tegen corona.

Datum: 09-01-2020

In ’t Veerhuys in Nieuwegein organiseert Profportaal Zorg op 22 janauri een Bijzondere Algemene Leden Vergadering, waarin vanaf 13.30 een bijeenkomst start die speciaal bedoeld is voor medewerkers van lidorganisaties die zich bezighouden met leren & professionele ontwikkeling. Dit kunnen uiteraard zorgprofessionals zijn, maar ook HR professionals of leerhuismedewerkers.

Datum: 15-10-2019

Elk nieuw lid is voor Profportaal Zorg een aanwinst en een verrijking en biedt ons weer nieuwe kansen. Bijzonder voor Profportaal Zorg èn een mijlpaal is het aansluiten van het eerste Universitair Medisch Centrum (UMC) als lid van de coöperatie! 

Datum: 06-08-2019

Training Microlearning Foundation & Practitioner

Als medewerker wil je kwaliteit leveren en ben je bereid hiervoor te leren. Kennis vinden en opdoen op het moment dat je het nodig hebt. We horen vaak: “we googlen het wel”. Microlearning biedt een oplossing om medewerkers snel en gericht te laten leren.

Datum: 24-05-2019

Profportaal Zorg participeert met 5 leden in een interactief video project met HiHaHo Video Enrichment.

Datum: 01-04-2019

EINDHOVEN - GoodHabitz en Profportaal Zorg (PPZ) werken vanaf vandaag officieel samen en dat wordt gevierd in het Philips Stadion. De samenwerking is een logische stap: de ideeën die beide organisaties hebben over leren komen sterk overeen en het aanbod van de partijen versterkt elkaar. Zie ook de video onderaan dit bericht.

Pagina's