Skip to content
Menu

Maester en Profportaal Zorg bundelen krachten voor kennisdeling in de zorgsector

Op 27 maart 2024 hebben Hans Sjouken, directeur van Profportaal Zorg en Tim van Pappelendam, founder van Maester, een handtekening gezet onder een samenwerkingsovereenkomst.

nieuws

Profportaal Zorg (PPZ) en Maester zijn een samenwerking aangegaan. Aanleiding om met elkaar in gesprek te gaan over een samenwerking, was de marktnavigatie die PPZ heeft uitgevoerd bij meerdere leveranciers, waaronder Maester.

De samenwerking tussen PPZ en Maester heeft als voornaamste doelen om het aanbod van Maester te verrijken met belangrijke onderwerpen voor de zorgsector, het gebruik van Maester te bevorderen onder PPZ-leden door hen te informeren over alle mogelijkheden van Maester en gezamenlijke uitdagingen van PPZ-leden te identificeren en hen te inspireren in hoe hiermee om te gaan met behulp van Maester. Maester zal het lidmaatschap van PPZ stimuleren onder de zorgklanten die nog geen lid zijn

Om dit te bewerkstellingen biedt Maester, organisaties die zijn aangesloten bij PPZ, met korting en de extra Leren Van Elkaar service een aantrekkelijk pakket aan. Periodiek contact tussen PPZ en Maester biedt de mogelijkheid elkaar te blijven voeden in actuele thema’s, ontwikkelingen in de zorg en wensen op het gebied van leren en ontwikkelen.

"Als Maester zijn wij verheugd om een bijdrage te kunnen leveren aan de innovatie in de zorg. Met ons platform kunnen zorgprofessionals leren van elkaar en hoeven ze het wiel niet opnieuw uit te vinden. De samenwerking met PPZ stelt ons in staat om ons toch al aantrekkelijke product bekend te maken bij leden van PPZ. Wij hopen hiermee de gezamenlijke passie voor kennisdeling te versterken en een waardevolle omgeving te creëren waarin professionals kunnen groeien en excelleren," aldus Tim van Pappelendam, founder van Maester.

"Het is onze missie bij PPZ om waardevolle ondersteuning en kennisuitwisseling te bieden aan professionals in de zorgsector," verklaart Hans Sjouken, directeur van PPZ. "We geloven, net als Maester, sterk in de filosofie van samen creëren en samen delen. Daarom zijn we ook blij dat we het aanbod van Maester beschikbaar kunnen stellen aan onze leden."

Over Maester
Maester excelleert in het creëren van innovatieve e-learning oplossingen, met een nadruk op de synergie tussen menselijke expertise en geavanceerde AI-technologieën. De onderneming is gedreven door samenwerking en professionaliteit, met als doel het aanbieden van educatieve producten en diensten. Hun "Leren van elkaar service" benadrukt deze missie door leeruitdagingen binnen organisaties te analyseren en kennisuitwisseling te stimuleren, wat innovatie in de gezondheidszorg ondersteunt.

Over Profportaal Zorg (PPZ)
PPZ is een coöperatieve samenwerking van zorgorganisaties die als doel heeft het opbouwen, bundelen en delen van kennis en expertise op het gebied van leren en ontwikkelen. Zorginstellingen die zich aansluiten bij PPZ krijgen extra dienstverlening en korting op de diensten en producten van Maester.