Skip to content
Menu

Marktnavigatie digitale leerplatformen

De afgelopen periode heeft de expertgroep Digital Learning Platform van Profportaal Zorg een marktnavigatie uitgevoerd met 5 aanbieders van LMS/LXP platformen.

nieuws

Profportaal Zorg wil, als onafhankelijke en betrouwbare bron, leden informeren en adviseren over producten en diensten die relevant voor hen kunnen zijn. Door het delen van een onafhankelijk oordeel helpen we de leden bij het maken van een keuze bij de aankoop van producten en diensten.

De afgelopen periode heeft de expertgroep Digital Learning Platform van Profportaal Zorg een zgn. marktnavigatie uitgevoerd met 5 aanbieders van Learning Management System (LMS) en/of Learning Experience platform (LXP) platformen. Deze bestond uit interactieve online sessies met leverancier die daarmee meteen een podium kregen voor een productpresentatie aan de coöperatieleden. Naast de productpresentaties zijn er bij huidige gebruikers van het betreffende LMS/LXP productreviews opgehaald.

De marktnavigatie werd uitgevoerd door de leden van de expertgroep. De resultaten van de marknavigatie worden deze maand gedeeld in een interactieve video die op ons community plaform beschikbaar komt voor onze leden.
De terugkoppeling aan de leden bevat in eerste instantie de resultaten van 5 LMS/LXP platformen. In 2022 vullen we dit aan met nieuwe.