Skip to content
Menu

Online communityplatform voor leden van start!

Leden van Profportaal Zorg kunnen vanaf november terecht op een online communityplatform. Op 1 september hebben Hans Sjouken, directeur van Profportaal Zorg en René Jansen, CEO van Winkwaves, daarvoor de overeenkomst ondertekend.

nieuws

Winkwaves is na een uitgebreide selectie door een werkgroep van PPZ gekozen als onze partner om het platform te realiseren. De kick-off vond deze maand (foto) plaats zodat het online platform in november live is voor alle leden. Het platform is een aanvulling op de huidige werkwijze en stelt leden nog beter in staat elkaar te vinden, elkaar te consulteren, documenten en producten met elkaar te delen en op één plaats alle diensten en producten van PPZ terug te vinden.

Hans Sjouken: “Met alleen een technisch platform ben je er niet. Hoe breng je een community optimaal tot leven? Daar gaat Winkwaves ons bij helpen.”

René Jansen: "We zijn erg enthousiast over de samenwerking met Profportaal Zorg. Met het realiseren van het communityplatform leveren we een actieve bijdrage aan het leren en ontwikkelen bij zorgorganisaties en aan het onderling verbinden van L&D professionals in de zorg."