Skip to content
Menu

Marktnavigatie digitale leerplatformen uitgebreid

De expertgroep Digital Learning Platform van Profportaal Zorg heeft 3 aanbieders toegevoegd aan de marktnavigatie van LMS/LXP platformen.

nieuws

De expertgroep Digital Learning Platform van Profportaal Zorg heeft drie nieuwe platformen toegevoegd aan de marktnavigatie van Learning Management Systemen (LMS) en/of Learning Experience platformen (LXP).

Een marktnavigatie bestaat uit interactieve online sessies met leverancier die daarmee meteen een podium kregen voor een productpresentatie aan de coöperatieleden. Naast de productpresentaties zijn er bij huidige gebruikers van het betreffende LMS/LXP productreviews opgehaald. Zo’n marktnavigatie wordt uitgevoerd door de leden van de expertgroep. De resultaten van de marknavigatie worden in een interactieve video gedeeld met de PPZ-leden.

De drie nieuwe platformen in de marktnavigatie zijn een aanvulling op de 5 die al eerder zijn gedeeld met de PPZ-leden.
De PPZ-marktnavigatie bevat op dit moment de volgende platformen:
- aNewSpring
- Studytube (Noordhoff Professional)
- Infolearn
- CAPP12 (Defacto)
- Thrive LXP
- SDB-leerplatform (SDB-groep)
- Stream LXP (Next Learning Valley)
- Valamis LXP (Valamis)

Profportaal Zorg wil, als onafhankelijke en betrouwbare bron, leden informeren en adviseren over producten en diensten die relevant voor hen kunnen zijn. Door het verzamelen van relevante informatie, het delen van een productpresentatie én een onafhankelijk oordeel helpen we de leden bij het maken van een keuze bij de aankoop van producten en diensten.