Skip to content
Menu

PPZ organiseert: Ledendag met thema 'Leren 3.0'

Op 4 oktober verwelkomen wij onze leden in Utrecht

Bijeenkomst

Profportaal Zorg organiseert op 4 oktober weer een ledendag. De dag, waarin leden ontmoeten, delen, spelen en ervaren staat in het teken van Leren 3.0.
Op de locatie, een oud schoolgebouw, richten we 'een speelplaats' in waar de organisaties die zijn ondersteund door ons innovatiefonds hun projecten presenteren. Deze gaan over zorgtechnologie, EPA’s, eigen regie/verantwoordelijkheid en virtual reality.
Ook onze partnerbedrijven zijn aanwezig, zij delen hun visie en ontwikkelingen die Leren 3.0 ondersteunen en laten de aanwezigen hun producten ervaren. Onderwerpen die aan bod komen zijn videoleren, interactieve video, werkgeluk, VR en contentontwikkeling.

De keynote wordt verzorgd door Eric Mooijman en heeft de titel: L&D-innovaties “overload”: welke adviseer ik en hoe implementeer ik ze? Lees er hier meer over.

Wie komen onze leden tegen op de ‘speelplaats’?

Beweging 3.0 : in het project Ticket to Zorgtechnologie hebben zij het spel ‘Huize Onbezorgd’ ontwikkeld. Hiermee wordt zorgtechnologie op speelse wijze geïmplementeerd in de organisatie bij de zorg professionals en andere medewerkers.

WZU Veluwe en Omring: twee VVT organisaties die gezamenlijk het project ‘Omdenken met EPA’s’ hebben uitgerold in hun organisaties. Ze nemen je mee in hun proces, wat het hen heeft gebracht en hoe ze nu verder gaan.

Jeroen Bosch Ziekenhuis: met het project ‘Het eigen vakinhoudelijk landschap als basis voor het leren’, waarin zij een video en spel gemaakt hebben als ondersteuning van het betekenisvol leren voor (zorg)professionals.

UMC Groningen: met het project de Virtual patiënt, waarin zij een App doorontwikkelen die het voor alle zorgprofessionals mogelijk maakt om te leren van en met actuele casuïstiek

Onze PPZ partners

Prelum presenteert hun ontwikkelingen op gebied van content.
Mediasite geeft met een workshop inzicht over hoe video leren kan versterken.
GoodHabitz verzorgt een actieve sessie over werkgeluk.
Hihaho bij hen mag je zelf aan de slag met het maken van een interactieve video.
Noordhoff Professional presenteert hun innovaties op het gebied van leren.
TrueSim laat je scenariotraining beleven in mixed reallity.

Inspiratiesessies

Jeroen Krouwels over de digitale transformatie, rol en gevolgen voor L&D
Vivian Heijnen en Jos Arets drie AI-versterkers voor én door L&D
lees er hier meer over

Medewerkers die werkzaam zijn bij een PPZ-lidorganisatie kunnen gratis deelnemen aan onze ledendag. Inschrijven kan via het PPZ-comminityplatform.
Vragen? Neem contact op met één van de regiomanagers of info@profportaalzorg.nl.